Basalte

Ervaar de perfecte combinatie van technologie en design met Basalte, het toonaangevende merk voor home automation oplossingen.

XP Technics en Basalte

XP Technics is dé specialist op het gebied van domotica en audio-visuele toepassingen in Vlaanderen. Wij streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke oplossingen te bieden voor hun specifieke wensen en behoeften. Daarom werken we graag met Basalte producten, die ons in staat stellen om nog betere resultaten te behalen.

Basalte is een toonaangevend merk op het gebied van design en technologie voor home automation. Hun producten zijn niet alleen van de hoogste kwaliteit, maar ook nog eens stijlvol en elegant. Daardoor passen ze perfect in elk interieur.

Bij XP Technics gebruiken we verschillende Basalte producten om de domotica- en audio-visuele systemen van onze klanten te integreren. Zo maken we bijvoorbeeld gebruik van de Basalte Sentido schakelaars, die een intuïtieve en elegante bediening van verschillende functies mogelijk maken. Daarnaast gebruiken we ook de Basalte Eve thermostaat, die zorgt voor een optimaal comfort en energiebesparing.

Een ander product dat we veel gebruiken is de Basalte Asano multiroom audio-oplossing. Hiermee kunnen onze klanten genieten van hoogwaardige geluidskwaliteit in elke kamer van hun huis. Dit systeem is niet alleen van de hoogste kwaliteit, maar ook nog eens zeer gebruiksvriendelijk.

Door de samenwerking met Basalte kunnen wij onze klanten een nog betere service bieden. De producten van Basalte zijn van de hoogste kwaliteit en vormen een belangrijke aanvulling op ons aanbod van domotica- en audio-visuele oplossingen. Bij XP Technics staan we altijd klaar om onze klanten te adviseren en te helpen bij het realiseren van hun droomhuis.