Energie

Duurzaam wonen staat voor lage energie- en onderhoudskosten gecombineerd met het hoogste comfort. Bekijk hoe u hier voordeel uit haalt, niet alleen voor de portemonnee, maar ook voor het klimaat!

Klimaatregeling

Nooit meer te koud of te warmin huis, stel jouw gewenste temperatuur in per kamer. Met slim verwarmen bespaart u energie en geld. Regel uw airconditioning of ventilatie van op afstand en kom op warme zomerdagen thuis in een verfriste en verfrissende woning.

Automatische zonnewering

Altijd leuk als de zon schijnt, maar voorkom oververhitting en vermijd dat je woning actief moet koelen. Hou je woning koel in de zomer en bespaar energie in de winter!

Zonnepanelen

Zonnepanelen zorgen ervoor dat u stroom opwekt, welke u kan gebruiken voor uw huishoudelijke apparaten, uw verlichting en alles wat stroom verbruikt in huis. U hebt een omvormer nodig met slimme besturing. De omvormer zet de opgewekte gelijkstroom van uw zonnepanelen om naar wisselstroom voor gebruik in huis.

Energie opslag

Een omvormer, die bij elke thuisbatterij hoort, zet de gelijkstroom van het klassieke elektriciteitsnet of zonnepanelen om in wisselstroom. Met een thuisbatterij verdwijnt de overschot aan opgewekte stroom niet terug in het elektriciteitsnet maar wordt die thuis opgeslagen in een accu. Lithium-ion batterijen worden het meest gebruikt en aangeraden bij elektriciteit opslag van zonnepanelen. Ze hebben een grote opslagcapaciteit en laden zeer snel op. Meerdere kwaliteitsvolle merken bieden een thuisbatterij voor energie opslag. De Tesla Powerwall is wellicht de bekendste, maar ook SMA, LG en Huawei bieden kwalitatieve thuisbatterijen aan.

Laadstations

De elektrische auto wordt steeds populairder. We hebben veel affiniteit met smart home en zien de laadpaal als integraal onderdeel van uw smart home, wat u energie efficiency en gemak levert. Zelfs het toevoegen van zonnepanelen aan uw laadoplossing is mogelijk! Eenlaadstation wordt gebruikt om voertuigen in mode 2 en mode 3 op te laden. Dankzij de ingebouwde Bluetoothverbindingkan het opladen lokaal worden geregeld met een app. Deze applicatie maakt het mogelijk om alles vanop afstand te bedienen vanaf de smartphone of tablet.