Home entertainment

De ultieme film- of concertervaring is niet langer alleen in de cinema of de muziekhal te beleven, maar ook bij u thuis. XP Technics brengt surround sound en high definition beeld naar uw huiskamer!

Multi-room audio uitrusting

Heerlijk wakker worden of inslapen met uw favoriete muziek? Een rustgevende melodie tijdens het thuiswerk, een motiverend deuntje tijdens de fitness, of da radio tijdens het avondmaal? Pas de muziekkeuze en het volume aan per ruimte. Alles kan ingesteld worden volgens uw wensen. Via één centrale muziekinstallatie beheer je de audio doorheen uw woning. Vraag zeker naar de diverse mogelijkheden voor een draadloos multiroom geluidssysteem van Sonos, één installatie die het geluid via verschillende luidsprekers verdeelt over heel het huis.

Meer dan televisie

Beeld en geluid zijn onmisbaar in een modern en slim huis. Met 1 druk op de knop bepaalt u meteen de sfeer setting in eender welke ruimte. Druk op Play, de lichten worden gedimd, de muziek begint af te spelen en de ondertitels worden automatisch gedownload en gesynchroniseerd. Geniet van uw favoriete film in uw eigen thuisbioscoop, uw kamer, bureau of eender welke andere ruimte in uw huis. Onze domotica systemen maken het mogelijk al uw favoriete kanalen, abonnementen en apps te verdelen over de hele woonst!

De thuisbioscoop

Breng de magie van het witte doek naar uw huiskamer of eigen thuisbioscoop! Star Wars, Bridget Jones’s Diary of Harry Potter: wat is uw favoriete film? Dankzij Netflix en tal van andere aanbieders hebben we de filmwereld altijd binnen handbereik. Met de juiste infrastructuur mankeert enkel nog het echte cinema gevoel. XP Technics ondersteunt u van A tot Z bij de installatie van uw private bioscoop!

Comfort ten top

Een ongeziene connectiviteit verbindt al uw apparaten en wekken een echte smart home-ervaring op die het leven gemakkelijker, veiliger en aangenamer maakt.