Sfeer

Met één enkele beweging de perfecte sfeer in huis creëren? Dat kan! Op ieder moment van de dag. Neem je smartphone of tablet bij de hand, swipe in de gewenste richting en leun achterover in je luie zetel. Jouw domoticasysteem doet de rest!

Verlichting

Met het juiste licht in huis creëer je de perfecte sfeer. Met één drukknop of één beweging op je smartphone is dit zo geregeld! Of laat het licht vanzelf aan en uit gaan wanneer je de ruimte verlaat. Lichten blijven branden in de badkamer, de keuken en de gang? Druk op 1 knop en schakel alle lichten uit. Je kan ook steeds het energieverbruik per kamer bekijken en ingrijpen waar nodig.

Geluid

Heerlijk wakker worden met jouw favoriete muziek? Pas de muziekkeuze aan per kamer, regel zelf het volume,.. alles kan ingesteld worden volgens jouw wensen. Via één centrale muziekinstallatie beheer je de audio doorheen je woning.

Multimedia

Beeld en geluid zijn onmisbaar in een modern slim huis. Met 1 druk op de knop bepaalt u meteen de sfeersetting in huis. Druk op Play, de lichten worden gedimd, de muziek begint te spelen en de ondertitels worden automatisch gedownload en gesynchroniseerd. Geniet van je favoriete film in je eigen bioscoop. Vraag zeker naar demogelijkheden van een draadloos multiroom geluidssysteem, één installatie die het geluid via verschillende luidsprekers verdeelt over heel het huis.

Verwarming

Nooit meer te koud of te warm in huis. Stel jouw gewenste temperatuur in per kamer. Met slim verwarmen bespaart u veel energie en geld.